miércoles, 6 de julio de 2011

1. Iniciació a la consciència ambiental

El blog i les activitats que a continuació trobareu tenen la finalitat de consciènciar els alumnes de primer cicle d'ESO en els aspectes i temes relacionats amb el medi ambient (crear consciència mediambiental en la generació de joves 2.0).

Les activitat que trobareu en el blog són:
  • 9 activitats a realitzar a nivell de tot el centre (una activitat per mes).
  • 3 activitat mensuals on-line a realitzar cada més (per tant 3 activitats per mes a 9 mesos de curs 27 activitats).
Per a començar les activitats aneu a la següent pàgina penjada i seguiu les indicacions que trobareu.

Consciència i aprenentatge!





Introducció a les activitats del curs!

Per a introduir l'assignatura, he creat un vídeo en qual s'observen diferents desastres que l'home ha provocat. No és una video que ho expliqui tot, sino que, la intenció és que vosaltres treballeu buscan en el video quins són els temes dels que creieu que tracta, i si els temes són de fa anys, podrem debatre entre tots que és el que va succeïr (quines en van ser les causes, i les conseqüencies).
El video mostra molts aspectes relacionats amb el medi ambient i molt diversos entre ells. Això si, tots tenen una cosa en comú: els greus problemes de la contaminació i desastres creats per culpa de l'ésser humà.

Aquí el teniu. Comenceu a reflexionar sobre el tema que tracta el video i recordeu els punts que més us han impactat o els temes dels que us agradaria aprofundir. Els debatrem més endavant.







Espero que durant el curs, l'assignatura us sigui del vostre interés, que participeu al màxim i que sempre que volgueu aporteu idees i opinions.

Atentament, Alba Sant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario